Take 5 in de top 10 van Dealsuite

Foto van Lieve van der Graaf

Lieve van der Graaf

Delen:

Direct een afspraak maken met een specialist

Plan direct een adviesgesprek in met deze specialist uit ons team om jouw vragen te bespreken.

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat Take 5 in de top 10 van de Benelux League Table van Dealsuite staat waarbij Take 5 maar liefst 3 mandaten mocht vertegenwoordigen.

Dealsuite

Take 5 gebruikt Dealsuite om verkoopproposities van middelgrote MKB-ondernemingen discreet onder de aandacht te brengen van investeringsmaatschappijen.

“Juist doordat Take 5 zich kenmerkt door een persoonlijk aanpak bij bedrijfsovernames en we daarbij specifiek kleinere MKB-aanspreken, is het bereiken van deze top 10 positie echt een mijlpijl in het succesverhaal van ons bedrijf” zegt Maikel Brouwer, onze Managing Partner.

Take 5 in de Benelux League Table van Dealsuite

Over het platform

Dealsuite is opgericht in 2017 in nauwe samenwerking met toonaangevende M&A-adviseurs – waaronder Take 5 – en investeringsmaatschappijen in Nederland, om het zoeken naar kopers en verkopers efficiënter en effectiever te maken. Het platform biedt een uitgebreid dealecosysteem waar bedrijven van elke omvang deals kunnen ontdekken, onderhandelen en uitvoeren die aansluiten bij hun doelstellingen. Het platform is geschikt voor fusies en overnames tot strategische partnerschappen en inkoopmogelijkheden.

Dealsuite is niet alleen een platform, het is een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde professionals, ondernemers en investeerders welke dagelijks bezig zijn met bedrijfsovernames. Door ons lidmaatschap voor de diensten van Dealsuite krijgen wij toegang tot een netwerk van potentiële partners, medewerkers en investeerders. Deze community is een rijke bron van kennis, ervaring en waardevolle connecties die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op een succesvolle begeleiding.

Hoe Take 5 Dealsuite inzet bij haar dienstverlening

One-size-fits-all past niet helemaal bij Take5 en Dealsuite begrijpt dit. Dealsuite biedt op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van een bedrijf te voldoen. Of wij nu op zoek zijn naar financiering vanuit de markt, partnerschappen of investeringsmogelijkheden, het platform vereenvoudigd dit proces.

Het beheren van deals kan een complex en tijdrovend proces zijn. De tool vereenvoudigt dit met intuïtieve tools voor tracking, documentbeheer en communicatie. Deze functies binnen Dealsuite stroomlijnen het hele deal-making proces, zodat de adviseurs van Take 5 inspanningen kunnen richten waar ze het belangrijkst zijn.

Op zoek naar advies?

Overweeg je ook om jouw onderneming te verkopen en deze onder de aandacht te brengen van honderden investeringsmaatschappijen met overnamedrang? Maak dan van de mogelijkheid gebruik om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met een van onze experts.

Plan direct een persoonlijk adviesgesprek

Plan direct een adviesgesprek in met een van onze specialisten om jouw wensen te bespreken.

Meer blogs

Een soepele overgang en integratie na een bedrijfsovername

Bedrijfsovernames bieden nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Een succesvolle integratie van het overgenomen...

Navigeren door bedrijfsoverdrachten: de uitdagingen voor kleine bedrijven

Het domein van bedrijfsovernames en fusies is een complex en veelzijdig landschap....

Kun je bij een bedrijfsovername de bedrijfsnaam behouden?

Het overnemen van een bedrijf brengt tal van overwegingen met zich mee,...

Aansprakelijkheidsbeperking

De informatie in dit artikel is bedoeld om algemene informatie te geven. Indien er sprake is van nadere toelichting, uitleg of advies heeft dit een algemeen karakter en is dit niet één op één toepasbaar binnen jouw situatie. Wij adviseren je daarom altijd contact op te nemen met een van onze adviseurs voordat je op basis van de informatie, uitleg of het advies besluiten neemt of activiteiten ontplooit.